Belangrijkste factoren van de 6876 Body Scaled Counter

6876

Belangrijkste factoren van de 6876 Body Scaled Counter

De test1233 6876 Body Mass Index (BMI) digitale weegschaal is ideaal voor iedereen die zich zorgen maakt over zijn gewicht. Dit is een gemakkelijk te gebruiken en nauwkeurige manier om uzelf te wegen, omdat het veel geavanceerde functies heeft waarmee het uw gewicht nauwkeurig kan meten. De BMI berekent het gewicht op basis van lengte en leeftijd. De Body Mass Index meet uw gewicht in grammen en inches. Het geeft uw BMI weer in ponden (lbs) en kilogrammen (kg) en is ook compatibel met vele andere weegschalen.

De lichtgewicht en draagbare 6876 heeft netstroom of batterijvoeding, verborgen opbergwielen voor gemakkelijke mobiliteit, gevoerde rugleuningen, body mass index-indicator, verstelbare armleuningen en een ronde antislip rubberen mat van 24 inch bij 24 inch (61 cm bij 61 cm). Dit model is ook een dual-use, alles-in-één samengestelde getal/metrische schaal. Het gewichtsniveau kan worden gemeten in ponden (ponden) en ounces (oz), de metingen die het meest worden gebruikt bij het meten van de meeste producten die in winkels worden verkocht. De BMI en de Body Mass Index kunnen ook in percentielen worden gemeten.

De priemfactorisatieformule van de 6876 is gebaseerd op bepaalde standaardmetingen voor verschillende lichaamstypes. Door de verhouding van het nekgewicht van een persoon tot de totale lengte te nemen, kan het priemfactorisatiegetal worden berekend. De BMI gebruikt breuken, terwijl de Body Mass Index percentages gebruikt. In tegenstelling tot andere analoge schalen, gebruiken de Body Mass Index en de BMI getallen in plaats van breuken en decimalen. De Body Mass Index en de 6876 gebruiken verschillende delers, terwijl de BMI alleen hoofdcomponenten gebruikt.

Klik hier om meer te lezen: http://76

Related Posts